![]() |
Territorios en Movimiento: Sistemas Agroalimentarios Localizados, Innovación y G Torres Salcido, Gerardo Bonilla Artigas Editores |
![]() |
Tecnología de los Alimentos: Procesos Químicos y Físicos en la Preparación de Al Charley, Helen Limusa |
![]() |
Manejo Higiénico de los Alimentos, El: Acorde Con la Nom-251-Ssa1 2010 Bravo Martínez, Francisco Limusa |
![]() |
Evaluación del Estado de Nutrición en el Ciclo Vital Humano Anzola Rojas, Sérvulo Mc Graw Hill Educacion |
![]() |
Wardlaw: Perspectiva en Nutrición Byrd-Bredbenner, Carol / Moe, Gaile / Beshgetoor, Donna / Be Mc Graw Hill Educacion |
![]() ![]() |
Título: Sociology Of Food & Nutrition | |
Autor: Germov John | Precio: $699.30 | |
Editorial: Oxford University Press | Año: 2011 | |
Tema: Nutricion, Alimentos | Edición: 3ª | |
Sinopsis | ISBN: 9780195551501 | |
A Sociology of Food and Nutrition: The Social Appetite, 3rd Edition introduces readers to the field of food sociology, by comprehensively examining the social context of food and nutrition. Leading Australian and international authors in the field provide a contemporary More...analysis of the social factors that underlie food choice, exploring the socio-cultural, political, economic and philosophical factors that influence food production, distribution and consumption. |