Título | Food Processing Technology | Precio | $1190.00 | |
Autor | Fellows P. J. | Año | 2011 | |
Editorial | Crc Press | Edición | ||
Tema | Alimentos | ISBN | 9781439808214 |
Título | Delivery And Controlled Relase Of Bioactives In Foods And Nutraceuticals | Precio | $3770.00 | |
Autor | Garti, Nissim (Ed.) | Año | 2008 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 1ª | |
Tema | Alimentos, Salud, Alimentacion | ISBN | 9781420074369 |
Título | Fennema's Food Chemistry | Precio | $1175.30 | |
Autor | Damodaran Srinivasan | Año | 2008 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 4ª | |
Tema | Alimentos, Quimica, Alimentacion | ISBN | 9780849392726 |
Título | Handbook Of Food And Bioprocess Modeling Techniques | Precio | $2210.00 | |
Autor | Sablani/ Rahman/ Datta/ Mujumdar | Año | 2006 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 1ª | |
Tema | Manuales, Biologia, Alimentos | ISBN | 9780824726713 |
Título | Food Packaging. Principles And Practice | Precio | $1449.00 | |
Autor | Robertson Gordon | Año | 2006 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 2ª | |
Tema | Alimentos, Tecnologia, Ingenieria Quimica | ISBN | 9780849337758 |
Título | Food Biotechnology | Precio | $5837.00 | |
Autor | Shetty/ Paliyath/ Pometto/ Levin | Año | 2005 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 1ª | |
Tema | Biotecnologia, Alimentos, Ciencia | ISBN | 9780824753290 |
Título | Methods Of Analysis Of Food Components And Additives | Precio | $2469.35 | |
Autor | Otles Semih | Año | 2005 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 1ª | |
Tema | Biotecnologia, Alimentos, Ciencia | ISBN | 9780849316470 |
Título | Food Plant Design (Food Science And Technology) | Precio | $4158.00 | |
Autor | Antonio Lopez-Gomez | Año | 2005 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 1ª | |
Tema | Alimentos | ISBN | 9781574446029 |
Título | Quality Assurance For The Food Industry. A Practical Approach | Precio | $2367.00 | |
Autor | Vasconcellos Andres | Año | 2004 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 1ª | |
Tema | Alimentos, Ingenieria, Industria | ISBN | 9780849319129 |
Título | Functional Foods. Biochemical And Processing Aspects. Vol 2 | Precio | $2696.00 | |
Autor | Shi John/ Mazza/ Le Maguer | Año | 2002 | |
Editorial | Crc Press | Edición | 1ª | |
Tema | Bioquimica, Ciencia, Alimentos | ISBN | 9781566769020 |